У генічеській школі відкрили показовий клас мистецтв

В навчально-виховному комплексі "Гімназія - спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов" Генічеської районної ради відкрили після поточного ремонту клас мистецтв, показовий в місті.

Такий подарунок навчальному закладу зробили депутати Генічеської районної ради, Генічеська районна державна адміністрація та батьки учнів.

Повністю оновлений сучасний клас, від вхідних дверей, підлоги, меблів і одинарних парт до дошки і новенького телевізора з якісним інформаційним забезпеченням, — саме так сьогодні виглядає клас мистецтв Генічеської школи – гімназії.

Перерізати стрічку на входини до класу завітали голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, його заступник Віктор Краєвий та заступник голови райдержадміністрації Гульнара Бєкірова.

«Депутатський корпус районної ради завжди підтримує ті школи, які прагнуть розвиватись, і давати якісні знання нашим дітям. Коли я бачу, як в учнів горять очі, і вони вже чекають уроку в новенькому класі, — це найбільший прояв вдячності за нашу спільну роботу!

Тому програму модернізації класів в загальноосвітніх школах району, як один із найуспішніших кроків до якісної освіти дітей, будемо втілювати й надалі» - наголосив Андрій Євстратов.

За словами класного керівника учнів 5-го Б класу (саме вони навчатимуться в відремонтованому класі) Галини Толубець, керівництво району буде обов'язково запрошено до них ще раз, тепер вже на цікаве практичне заняття з історії мистецтв.

Денис СТЕЦЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон