Підсумки року підбили у "Зеленій школі" під Херсоном

Вчора, 15 грудня у Антонівській "Зеленій Школі" № 21 відбулися загальношкільні батьківські збори, на які запросили депутата Херсонської обласної ради Юрія Рожкова.

Говорили про відповідальність батьків за навчання та виховання дітей, про моральний клімат у родині, чому виникають конфлікти та як їх вирішити, про насилля в сім'ї. Заслухали звіт про навчально-виховну роботу за І семестр.

На захід був запрошений Голова Піклувальної Ради школи, депутат Херсонської обласної ради Рожков Юрій Геннадійович. Він подякував вчителям, батькам та учням за досягнення в навчанні та вихованні, які учні показали за перший семестр.

Як завжди, Юрій Геннадійович відзначив найактивніших учнів грошовими преміями - нагородив 4 юних боксери за показові виступи! Відзначив роботу Костянтина Мельника, тренера з боксу, який тренує на базі закладу всіх бажаючих дітей селища вже кілька років поспіль.

Не залишилися поза увагою і батьки наших найрезультативніших учасників навчально-виховного процесу, Юрій Геннадійович, відзначив і їх велику працю на результат своїх дітей, подарувавши набори миючих засобів для оселі!

Привітав всіх присутніх з наступаючими Новорічними Святами, побажав добра, здоров'я, злагоди, виповнення всіх мрій і сподівань, а ми в свою чергу дякуємо Юрію Геннадійовичу, за підтримку і допомогу, ми свято віримо, що якщо є такі люди, як Юрій Геннадійович, то побажання обов'язково здійсняться! Дякуємо!, - написала директор Антонівської "Зеленої школи", депутат Херсонської міської ради Галина ЛУГОВА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон