Андрій Гордєєв: Наша мета – зробити футбол максимально доступним для всіх дітей

Сьогодні, 15 грудня відбулася позачергова конференція Херсонської обласної федерації футболу, в якій взяв участь голова Херсонської облдержадміністрації,за сумісництвом і голова ХОФФУ Андрій Гордєєв, а також футбольний актив області.

Під час заходу розглядалося питання завершення процесу реорганізації громадської організації «Херсонська обласна федерація футболу» в громадську спілку, визначалися цілі й статут, а також обиралися члени виконавчого комітету та інші керівні органи ХОФФУ. Присутні одноголосно підтримали кожне питання порядку денного.

Єдність вони проявили і під час обрання голови новоствореної громадської спілки. Ним став Андрій Гордєєв, який подякував усій футбольній спільноті за проявлену до нього довіру і поділився планами щодо популяризації цього виду спорту: «Наша мета – зробити футбол максимально доступним для всіх дітей. Для цього ми розбудовуємо футбольну інфраструктуру Херсонської області. За 2017 рік побудовано 13 спортивних майданчиків, наступного – планується близько 20».

Андрій Гордєєв підкреслив, що в пріоритеті залишиться створення комфортних умов для занять футболом дітей сільської місцевості.

Також під час заходу голова Федерації футболу Херсонської області Андрій Гордєєв вручив подяки за визначний особистий вклад у розвиток і популяризацію футболу в Херсонській області Володимиру Володіну, Ігорю Ніченку та Юрію Мартинову. Останній отримав сертифікат на оздоровлення у розмірі 10 тисяч гривень від Федерації футболу Херсонської області.

Елеонора ГУСЬКОВА

P.S. Наступна конференція ХОФФУ відбудеться вже наступного 2018 року у відбудованому Будинку футболу, що на території ДЮСШ «Освіта». Принаймні так запевняє голова організації Андрій Гордєєв.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон