Херсонський губернатор закликає шанувати друковане слово

На день Святого Миколая батьки охоче дарують своїм діткам солодощі та фрукти, але дуже доречним та, безумовно, дуже корисним подарунком може стати КНИГА, - переконаний голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Серед великої кількості видань для дітей батькам легко розгубитися, яку ж книгу обрати за найкращу для свого маляти. Тому в нагоді стане Південний фестиваль книги і читання «Книжковий Миколай», в урочистому відкритті якого мені випала нагода взяти участь.

Сьогодні придбав для себе корисні видання: «Мудра книга» Ярослави Дочинець та «Антисуржик» Олександри Сербенської.

Крім того, напередодні зимових свят було дуже приємно отримати від представника львівської делегації Богдана Сидорака український народний співаник «І у нас, і у вас нехай буде гаразд», який вміщує тексти й ноти 321 пісні. До речі, колядки й щедрівки там також є!

Давайте шанувати друковане слово та привчати дітей до книги з малечку, щоб мати щасливу долю у нашому спільному українському домі!, - закликав Андрій ГОРДЄЄВ

P.S. Південний фестиваль книги і читання "Книжковий Миколай" триватиме три дні до 17 грудня включно. Тому хто не встиг його відвідати сьогодні, ласкаво запрошую на захід в суботу й неділю.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон