На Херсонщині проведено зустріч з ліквідатором наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Вчора, 13 грудня в Управлінні міграційної служби Херсонщини відбулася зустріч керівництва відомства з ветераном органів внутрішніх справ– ліквідатором наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, інвалідом ІІІ групи внаслідок катастрофи, а також колишнім заступником начальника УДМС області Віктором Величко.

Розмова відбулася за круглим столом, чорнобилець розповів про події трагедії , про те, що їм довелося побачити і пережити та яку величезну відповідальність вони відчували перед країною та громадянами.

Перебуваючи в зоні підвищеної радіаційної небезпеки, проводили дезактивацію, як населення, так і навколишнього середовища. Ризикуючи своїм життям, вони свідомо рятували людей які опинилися в зоні аварії та тих ,хто був далеко за її межами.

Наприкінці зустрічі начальник Управління Оксана Яковенко, в особі чорнобильця Віктора Величка, подякувала всім мужнім ліквідаторам за їх життєвий подвиг , побажавши їм міцного здоров'я, довгих років життя та людської подяки за добру справу.

УДМС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон