Олена Урсуленко: Люди доброї волі щодня віддають частку своєї Душі

На урочистостях, з нагоди Міжнародного дня волонтерів секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко привітала херсонців,котрі мають велике серце і прагнуть, незважаючи ні на що, допомагати людям і рухати Україну вперед.

- Ці відомі люди щодня віддають частку своєї Душі, час і сили служінню іншим. Приємно було бачити на Дні волонтера відомих людей доброї волі.


Для мене стало почесною і приємною місією привітати волонтерів "Кримськотатарського центру "Радіо "Куреш", колектив „Кулінарної сотні Херсонщини", Ольгу Цілинко, Марину Маркіну та Ірину Ханікову, які були визначені Громадською радою нашого міста.


За час VII каденції міської ради склалась традиція – вручати волонтерам живописні роботи обдарованих херсонських дітей. І цього року картини, на яких зображені історичні та архітектурні пам'ятки міста, поповнять колекцію Янголів-Добра Херсонщини, - зазначила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон