Чому Урсуленко не підписала "особливі" рішення Херсонської міськради

Херсонські ЗМІ вже повідомляли про те, що секретар міської ради Олена Урсуленко відмовилась підписувати окремі рішення останньої сесії і пояснила чому:

...Є рішення сесій міської ради, які "особливі" і, на мій погляд, не можна їх залишити без уваги. Вони "якимось дивом" потрапляють до порядку денного сесійних питань.

Питання № 20 - "Про дозвіл громадянам та суб'єктам господарювання на розроблення проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок".

Воно було дуже дискусійним на сесії, його відразу деякі депутати пропонували зняти, щоб не "зарубати" інші пункти в цьому питанні. Але ж...

Сьогодні принесли це рішення на підпис. Уважно прочитавши всього один важливий документ - відповідь на мій запит до департаменту містобудування та землекористування, стало зрозуміло, що мова йде про землі рекреаційного призначення і не може на цьому місці бути ні майданчика, ні причалу для перевезення різних вантажів.

Воно визвало в мене чимало запитань щодо законності. Рішення підписала з зауваженнями до п.1.1., - повідомила секретар міської ради Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон