У Дніпровській районній раді Херсона привітали ветеранів – волонтерів

Двадцять років поспіль 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера.На честь цього свята відбулося засідання ради ветеранів Дніпровського району.

Зі словами привітання до ветеранів-волонтерів звернулися голова районної ради ветеранів Леонтина Адамівна Іванова, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Світлана Юхно, голова районної організації Червоного Хреста Людмила Чулкова, які у своїй діяльності спираються саме на волонтерський актив.

Заступник голови Дніпровської районної у м. Херсоні ради Анатолій Толокнов звернувся до присутніх волонтерів зі словами вдячності за їх кропітку працю, сердечну щирість та людяність: «Волонтери — багатство нашого народу. Ваша участь у волонтерському русі ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час Ви віддаєте суспільній справі, беручи участь в акціях і програмах соціального спрямування, які ініціює районна у місті рада, рада ветеранів. Саме Ви є безумовним прикладом для учнівської та студентської молоді нашого району, яка, до речі, теж не «пасе задніх» у молодіжному волонтерському русі міста і області».

Найактивніші волонтери-ветерани були відзначені грамотами голови районної ради. Оваціями зустріли ветерани виступ вокального ансамблю учнів навчально-виховного комплексу № 48 – пісні у виконанні хлопців сприяли створенню по-справжньому святкового настрою зустрічі, яка завершилася дружнім чаюванням.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон