Херсонських ветеранів поселять у будинку №13

Відповідний проект рішення опублікований на офіційному сайті Херсонської міської ради.

Народним обранцям пропонують звернути увагу на людей поважного віку та створити їм місце для культурного відпочинку.

На найближчій сесії депутатам пропонують своїм рішенням створити комунальний заклад «Херсонський міський Будинок ветеранів» та затвердити його статут.

Створюють нову заклад задля «утвердження в громади традицій поважного ставлення до осіб похилого віку, відродження, збереження й розвиток національної культури та мистецтва, задоволення потреб особливої категорії мешканців міста – пенсіонерів (людей похилого віку) в самодіяльній творчості, організації їхнього змістовного відпочинку й дозвілля, є власністю територіальної громади міста Херсона».

Розташувати його пропонують по вулиці Стрітенській,13. До речі, ця організація – неприбуткова.

Головною метою діяльності Будинку ветеранів прописано задоволення потреб людей поважного віку в усіх видах культурних послуг. Також розвиток народної творчості та аматорського мистецтва, співробітництво з іншими організаціями.

Директор Будинку ветеранів буде призначатись на посаду міським головою, за погодженням начальника міського управління культури.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон