У Херсоні відбувся мітинг «Вільні творять майбутнє»

Сьогодні, 21 листопада у День Гідності та Свободи херсонці зібралася на урочистому мітингу «Вільні творять майбутнє», який провели на площі Свободи– місці, де проходив Херсонський Майдан.

Учасники мітингу згадали, як все починалося 21 листопада 2013 року й про рішення Уряду щодо «призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Співтовариством – з іншої» і до найбільш драматичного етапу революції – подій у лютому 2014 року і Євромайдану.

«Прагнення до свободи й справедливості об'єднало більше мільйона людей. Це була справжня команда, яка діяла одностайно й організовано без будь-яких партійних ознак чи родинних відносин», - наголосив Андрій Гордєєв.

По завершенню мітингу «Вільні творять майбутнє» урочистою ходою всі попрямували до Меморіалу героям Незалежної України.

Та взяли участь у літургії та здійснили покладання квітів тим, хто з небес охороняє нас – Героям Небесної сотні та військовим, добровольцям, всім тим, хто віддав своє життя за нашу Державу!

За матеріалами Херсонської ОДА

P.S. День Гідності та Свободи щорічно відзначається саме 21 листопада відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон