Співаковський: Освіта і спорт мають бути поряд

Сьогодні, 16 листопада народний депутат Олександр Співаковський, разом з Міністром Кабінету Міністрів України Олександром Саєнком,керівниками області та міста відвідали Херсонську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 30 та показали гостю новий спортивний майданчик ХДУ.

Гості ознайомилися із матеріально-технічною базою цього навчального закладу, поспілкувались з викладачами та учнями. Ця школа має найвищі показники за результатами ЗНО.

«Звичайно, я розумію, що це - командний результат. За цим кропітка, щоденна праця вчителів, дітей, батьків. Оксана Барнаш, директор школи № 30 розповіла про головні аспекти навчально-виховного процесу.


Освіта має бути в пріоритеті в державі, бо школа - це середовище, де юнь вчиться бути успішними, вміти користуватись своїми знаннями в дорослому житті. Хочу зазначити, що освіта і спорт мають бути поряд, адже тільки здорова нація має майбутнє.

В рамках заходу зустрілися і зі спортсменами та тренерським складом по «Самбо». Учні цієї школи мають гарні спортивні здобутки у різних видах спорту. За ними - майбутнє України!, - впевнений Олександр Співаковський.

Крім того, народний депутат Олександр Співаковський запросив Міністра Кабінету Міністрів України Олександра Саєнка подивитися на новий потужний спортивний майданчик університету.

Його відкрили минулого місяця. Цей спортивний об'єкт було профінансовано із держбюджету, виділено близько 1,5 млн. грн. Нині студенти мають змогу займатися спортом на багатофункціональному сучасному майданчику зі штучним покриттям.

А наступного року, є сподівання, за підтримки державних програм, в університеті з'явиться басейн, - повідомив народний депутат Олександр Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон