Херсонському державному університету подарували зірку

Сталося це сьогодні, 17 жовтня в обласному муздрамтеатрі, де відбулися урочистості з нагоди 100-річчя від дня утворення Херсонського державного університету.

З вітальним словом до викладацького колективу та студенства звернувся голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв: "Дякую колективу університету за самовіддану працю, глибоке розуміння важливості підготовки висококваліфікованих педагогічних кадрів, спроможних плідно працювати на благо нашої Батьківщини. Бажаю всім вам миру, міцного здоров'я, щасливої долі, довгих і плідних літ життя, творчої наснаги та успіхів у нелегкій, але надзвичайно потрібній праці".


На захід очільник області прийшов з подарунком, і дуже оригінальним - дипломом, який засвідчує, що на честь найстарішого закладу Таврійського краю названо зірку у сузір'ї Скорпіон.

Зірку зареєстровано в Українському астрономічному каталозі УКРАСТРО, який підтримує й у якому реєструє та зберігає буквені назви зірок і незоряних космічних об'єктів українська громадська організація Астрономічний союз.

"Ставте собі за мету найвищі цілі, найвищі зірки, і ви обов'язково їх будете досягати. Удачі вам і успіхів! Нехай береже вас ваша зірка!" - підсумував Андрій ГОРДЄЄВ.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон