Андрій Гордєєв: Ваша праця сприяє розвитку інформаційного суспільства

Такими словами сьогодні, 16 листопада, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав працівників радіо,телебачення та зв'язку на урочистостях з цього приводу, які пройшли у філії ПАТ "НСТУ" "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія".

«З цим колективом ми спільно пройшли дуже великі, на мій погляд, випробування: робили перші ефіри з тимчасово окупованим Кримом, будували радіостанції. Без сумнівів, попереду ще більше звершень та перемог!

У цей день бажаю всім медійникам натхнення, невичерпної енергії і творчих ідей! Нехай ваша праця приносить вам радість та процвітання, сприяє розвитку інформаційного суспільства в Україні!», - звернувся до присутніх очільник області Андрій Гордєєв.

За традицією, жодне свято не проходить без приємних відзнак.

Почесну грамоту голови обласної державної адміністрації отримали:

Сиромля Тетяна - режисер телебачення;

Хакимова Людмила - режисер телебачення.

Подяку від голови обласної державної адміністрації отримали:

Олефір Аліна - старший редактор телебачення;

Томенко Лариса - завідувач відділу радіо.

Для всіх присутніх на урочистостях працівників радіо, телебачення та зв'язку зі святковою програмою виступили представники аматорських художніх колективів міста, зокрема відомий спортивний журналіст Херсонщини та один з кращих баритонів країни Максим Лозовий.

Він також відзначає професійне свято, адже телебаченню присвятив не один рік життя, і надалі продовжує радувати херсонських глядачів відео-сюжетами про спортивне життя області.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон