Депутатський корпус Херсонської міськради завжди готовий до співпраці з ХДУ

В цьому викладачів та студентів Херсонського державного університету запевнила секретар міськради Олена Урсуленко,яка прийшла привітати ХДУ зі сторічним ювілеєм

...100 років тому з не чисельних навчальних класів розпочав свою історію Херсонський державний університет. Від учора в одній з найстаріших вищих шкіл України триває святковий тиждень.

Ректорат, професорсько-викладацький колектив та нинішні студенти всіх факультетів університету поздоровляли один одного і приймали вітання від гостей. Доля багатьох з них пов'язана саме з цим навчальним закладом. Гостей свята зустрічали концертною програмою.

Традиційно ХДУ славиться своїми талантами і вмінням радувати гарними виступами. Флешмоб, який влаштували студенти на площі перед головним навчальним корпусом, не залишив нікого байдужим.

«Хочу привітати викладачів та адміністрацію, які гідно представляють інтереси ХДУ на всіх рівнях, в т.ч. і у Верховній Раді України. Я вітаю вас всіх, шановні студенти. Беріть знання, вчіться їх застосовувати у сучасному плині життя.

Йдіть вперед, ніколи не здавайтеся, завжди залишайтеся особистостями. Будьте активними, творіть самі історію рідного міста. Хочу запевнити, що депутатський корпус Херсонської міської ради завжди готовий до співпраці. Зі святом!», – наголосила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

За матеріалами Український Південь

P.S. Згідно з рішенням вченої ради, в університеті запланована низка урочистих загально-університетських заходів. Крім цього, кожен з факультетів підготував свою програму святкувань, що триватимуть до кінця тижня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон