Новий майданчик для юних футболістів на Херсонщині (ВІДЕО)

Спортивний майданчик зі штучним покриттям відкрили в Олешках на стадіоні «Старт».

Участь у реалізації даного проекту районна державна адміністрації взяла на умовах співфінансування, виділивши 26% від необхідного обсягу.

Половина коштів була асигнована з державного бюджету і 24% - з міського. Загальна вартість будівництва склала 1,379 млн гривень.

– З 1987 року, тобто з моменту відкриття стадіону, тут не проводилося жодних реконструкцій, – наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Артем Сопов. – Але не зважаючи на це, спортсмени Олешшя ніколи не пасли задніх. Тому відкриття майданчика – це лише перший крок до розбудови «Старту». Тільки цього року на його реконструкцію з бюджетів різних рівнів залучено понад 12 мільйонів гривень.

Мова йде про субвенції, отримані із держбюджету за сприяння нардепа Миколи Паламарчука і депутата облради Євгена Рищука. Завдяки цим коштам на стадіон очікує багато позитивних перетворень. Уже сьогодні розпочато ремонт спортивної зали, будівлі тиру, тенісного корту, системи опалення, вентиляції, каналізації та іншого.

– Окремо хочу подякувати голові райдержадміністрації Олені Кравченко-Скалозуб за адміністративне супроводження проекту, – сказав під час відкриття майданчика очільник Херсонщни Андрій Гордєєв. Разом з дітьми-вихованцями місцевої ДЮСШ Андрій Анатолійович взяв участь у перерізанні символічної червоної стрічки. На згадку про захід губернатор подарував їм футбольні м'ячі.

Андрій СОКОВ
Фото і відео автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон