На Херсонщині агітують за військову службу за контрактом

Нещодавно фахівці Новокаховського міського центру зайнятості, у рамках співпраці з Новокаховським міським військовим комісаріатом,провели спільний інформаційно-роз'яснювальний семінар з інформування населення щодо умов прийняття на військову службу за контрактом.

Представник військового комісаріату детально ознайомив учасників зустрічі про порядок та вимоги відбору та прийняття громадян України на військову службу за контрактом.

Звернув увагу присутніх на грошове забезпечення військовослужбовців, строки військової служби при прийнятті на військову службу за контрактом, пільги та гарантії для військовослужбовців, що включають в себе речове забезпечення, використання щорічної основної відпустки із збереженням грошового, матеріального забезпечення та грошової допомоги на оздоровлення, безоплатну кваліфіковану медичну допомогу у військово-медичних закладах охорони здоров'я, право на санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах тощо.

Громадяни, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, подають до військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку або реєстрацією місця проживання заяву з проханням щодо прийняття їх на військову службу за контрактом.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на свої запитання, інформаційні матеріали та записали контактні телефони, за якими можна отримати консультацію в індивідуальному порядку.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон