Херсонці полетіли у теплі краї

Як перелітні птахи з наближенням холодів, херсонці – любителі тепла і екзотичного відпочинку полетіли у теплі краї.У п'ятницю, 19 жовтня відкрито регулярний авіарейс Херсон - Шарм-еш-Шейх (Єгипет).

Перший літак Bоeing 737-400 української авіакомпанії «Yanair» з 168 пасажирами на борту відкрив дорогу з Херсона до Червоного моря.

«Це продовження чартерної програми, яка була запланована нами ще у травні цього року. Перший рейс відбувся на початку літа в Анталію (Туреччина). Тепер – єгипетський Шарм-еш-Шейх.

Таким чином, і літній, і зимовий закордонний відпочинок тепер доступний херсонцям та гостям з найближчих міст Півдня України», – каже директор комунального підприємства Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» Віталій КУЧЕРУК.

P.S. Рейс буде здійснюватися від 29 жовтня раз на тиждень (у неділю – орієнтовно). Квитки можна придбати в авіакасах та туристичних агенціях.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон