Жителям Херсонщини докладно розповіли про пенсійну реформу

11 жовтня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій»,напередодні було багато обговорень, думок, припущень.

Для безробітних осіб старше 45 років, які перебувають в Цюрупинському районному центрі зайнятості, для роз'яснення та ознайомлення зі змінами цього закону запросили начальника відділу обслуговування громадян Управління Пенсійного Фонду Цюрупинського району Тетяну Куренкову.

Слухачі отримали важливу та актуальну інформацію щодо віку виходу на пенсію та необхідного для цього страхового стажу, особливостей нарахування пенсії різним категоріям громадян, документи, які необхідно підготувати для призначення пенсії, також йшлося про пенсійне забезпечення учасників АТО тощо.

Присутні заздалегідь підготували запитання до фахівця щодо пенсійної реформи. Зрозуміло, що вже сьогодні необхідно розробити стратегію щодо пошуку роботи та свого працевлаштування, привести до ладу необхідні документи.

Запитань було дуже багато, і в рамках одного заходу важко задовольнити всіх, тож чекаємо на наступну зустріч та дякуємо за кваліфіковано надану інформацію та співпрацю.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон