Херсонка стала «Медичною гордістю нації»

«Професія медичного працівника - це гордість і покликання!»,- саме тому Міністерство охорони здоров'я України до дня медичного працівника провело конкурс «Медична гордість нації».

З усіх областей відібрали лауреатів, які в критичних ситуаціях проявили найкращі людські якості та довели своїми вчинками і своїм життям, що ними може пишатися вся країна. На конкурсі враховувалися також відгуки пацієнтів та особистий вклад в розвиток охорони здоров'я України, повідомляє прес-служба управління охорони здоров'я Херсонської облдержадміністрації.

Медичною гордістю нації стала завідуюча кабінетом лікувальної фізичної культури Херсонського обласного центру здоров'я і спортивної медицини Євгенія Кушнарьова. Яка своєю сумлінною працею, високим професіоналізмом, щирою душею виправдала свою благодійну місію – зберігати людські життя.

«За роки роботи в Херсонському обласному центрі здоров'я та спортивної медицини я стикалася з багатьма цікавими випадками що заслуговують на увагу. Це і тяжкі діагнози не сумісні з повноцінним життям, і приклади щасливого зцілення; повна зневіра та духовний занепад пацієнтів і зустрічі з працьовитими, вольовими особистостями, які знаходили в собі сили повернутися до повноцінного життя. Кожен випадок цікавий, незабутній по-своєму. Не всі ситуації, на жаль, мають гарне завершення, але кожна з них для мене завжди є повчальною», - розповіла Євгенія Кушнарьова.

Херсонщина пишається таким молодим спеціалістом , яка довела всій країні, що саме вона має право називатися «Медичною гордістю нації».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон