У Херсоні триває кінофестиваль

Херсонців запрошують провести кілька днів з гарним кіно - любителі кіномистецтва мають нагоду подивитися фільми із програми DOCU/ХІТ у Кіноконцертному залі «Ювілейний».

Серед стрічок – роботи майстрів сучасної документалістики. Зокрема,

«Головна роль» (6 жовтня 16:00, 18:00)– це відверта розмова режисера зі своєю мамою, кіноактрисою Ніною Антоновою. А «Завтра свято» (національна кінопремія «Золота дзиґа» та приз за найкращий документальний фільм на ОМКФ-2017) – без перебільшення, класика українського документального кіно.

«День звільнення» Уґіса Олте та Мортена Траавіка (8 жовтня 16:00, 18:00 ) – це провокативна подорож культового рок-гурту Laibach країною панівної диктатури. Фільм об'їхав близько півсотні фестивалів по всьому світу. А історія від Левана Коґуашвілі (спецвідзнака Docudays UA-2017) – це мандрівка з в'язниці в нове життя.

Крім того, у програмі прокату і новий фільм Романа Бондарчука «Dixie Land» (9 жовтня 16:00, 18:00). Минулого року Роман Бондарчук був номінований на премію «Оскар» від України із фільмом «Українські шерифи», який зняв на Херсонщині.

Нинішнього року його фільм «Dixie Land» став кращим українським фільмом на ОМКФ-2017 і отримав «Золотого Дюка». Ця стрічка також про херсонців – це світла мандрівка з дитинства в дорослий світ.

Docudays UA

МІСЦЕ ПОКАЗІВ - Кіноконцертний зал «Ювілейний» (вул. Перекопська, 11).

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ – 50 грн.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон