Колишній губернатор Херсонщини: державні службовці остаточно втратили бажання працювати

Пенсійна реформа прийнята! Майже 300 тис. працівників на різних державних службах можуть дякувати діючому Уряду України за злиденну пенсію, яка буде обраховуватись в розмірі 40% від зарплати. Коефіцієнт зменшений вдвічі.

Переконаний, державні службовці, остаточно, втратили бажання працювати в Україні. Уряду дуже потрібні кредити МВФ і вони ввели норму, коли при виході на пенсію з 1 січня 2018 року в 60 років потрібно мати страховий стаж 25 років( було 15 років).

Якщо страховий стаж до 25 років на пенсію підеш тільки в 63 роки. Якщо страховий стаж до 15 років то буде тільки соц.допомога з місцевих бюджетів при пенсійному віці 63 роки.

При такому Законі за 4 роки буде значно зменшена кількість пенсіонерів в Украіні з 12.0 млн. до 9.0 млн. громадян. Українці, це Вам розплата за ваші голоси діючим депутатам в Верховній раді!, - вважає екс-губернатор Херсонщини (2005-2010рр) Борис СІЛЕНКОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон