Гордєєв вручив херсонцям почесні грамоти від Кабміну

Сьогодні, 3-го жовтня, в міському комунальному підприємстві «Херсонтеплоенерго» відбулося засідання колегії облдержадміністрації, яке традиційно розпочалося урочисто.

Очільник області Андрій Гордєєв вручав подяки та нагороди, зокрема за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку транспортної інфраструктури Херсонської області, відданість справі та високий професіоналізм нагороджено почесною грамотою Кабінету Міністрів України Усік Григорій Миколайович – радник патронатної служби Херсонської обласної державної адміністрації.

Також за вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку області, розбудови та зміцнення споживчої кооперації, сумлінну працю та високий професіоналізм нагородили почесною грамотою Кабінету Міністрів України Устинова Олександра Єгоровича – директора підприємства «Дніпровський ринок» Херсонської обласної спілки споживчих товариств.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон