Херсонський обласний центр зайнятості: з початку 2017 року до проекту "Шерифи" залучені 190 осіб

Херсонський обласний центр зайнятості продовжує сприяти зайнятості безробітних військовослужбовців, які повернулися із зони АТО, в тому числі через соціально направлений проект «Шерифи».

До громадських робіт, що організовуються в рамках роботи проекту, залучаються безробітні особи, які мають бажання працювати у сфері охорони громадського порядку.

З початку 2017 року до таких видів робіт залучені 190 осіб, з них 61 - з числа демобілізованих військовослужбовців із зони АТО та 9 – внутрішньо переміщені особи. У районах Херсонщини, прикордонних з анексованим Кримом, працювали 56 безробітних осіб, з них 12 – це демобілізовані військовослужбовці із зони АТО та 3 – внутрішньо переміщені особи.

Під час роботи «шерифи» проводять профілактичні бесіди з підлітками та індивідуальну інформаційно-роз'яснювальну роботу з неблагонадійними сім'ями з питань недопущення і профілактики злочинів і правопорушень, зустрічаються з трудовими колективами, роз'яснюють вимоги чинного законодавства України.

Також постійно проводять роз'яснювальну роботу з працівниками торгівлі щодо недопущення реалізації неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Допомагають головам територіальних громад вести облік осіб, які прибули до населеного пункту з метою тимчасового проживання тощо.

Робота, яку виконують інструктори-«шерифи» важлива та суспільно корисна для громадян області. Реалізація соціально направленого проекту в області триває та знаходиться на щоденному контролі Херсонського обласного центу зайнятості.

Прес-служба ХОЦЗ

Фото oboz.ks.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон