У Херсоні відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція

22-23 вересня у Херсонському державному університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми девіантної поведінки: історія, теорія, практика».

Базою наукового заходу став факультет психології, історії та соціології ХДУ. Ініціатором виступила кафедра практичної психології спільно з науковцями лабораторії психології соціально дезадаптованих неповнолітніх Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України.

До участі в роботі конференції традиційно були запрошені не тільки науковці та викладачі, але й практичні та шкільні психологи, працівники центрів пробації і студентство.

На пленарному засіданні присутніх щиро привітали ректор ХДУ Василь Стратонов, проректор з наукової роботи Сергій Омельчук, завідувач кафедри практичної психології Наталія Тавровецька, завідувач лабораторії психології соціально дезадаптованих неповнолітніх Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України, доктор психологічних наук, професор Антоніна Грись. Також у ході пленарної частини прозвучали різноспрямовані, змістовні і цікаві наукові доповіді учасників наукової конференції.

Друга практично спрямована частина наукового заходу була присвячена сучасній психотерапевтичній практиці. Під час плідної роботи психологічних майстер-класів та тренінгових груп були представлені різноманітні психотерапевтичні й консультативні техніки сучасної психологічної допомоги особам з девіантною поведінкою та іншими проблемами. Ведучими майстер-класів були гості, які щиро ділилися з учасниками своїм досвідом консультативно-терапевтичної роботи.

Організатори ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми девіантної поведінки: історія, теорія, практика» сподіваються, що під час заходу кожен учасник отримав безцінний досвід для подальшої наукової і практичної роботи та звершень й справжнє задоволення від спілкування.

Кафедра практичної психології Херсонського державного університету й надалі буде плідно співпрацювати з науковцями столиці та інших регіонів України й розвивати психологічну наукову думку на Херсонщині.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон