Херсонські учні перемогли у конкурсі малюнків

На минулому тижні, 19 вересня, активісти ОПОРИ нагородили учнів Таврійського ліцею мистецтв №58 за участь у конкурсі малюнків «Енергозбереження – наше майбутнє»,що відбувся у рамках Днів сталої енергії у Херсоні.

Переможцями конкурсу стали учні класів 5-МТ, 5-ХО, 7-ХО, 11-МТ, 8-ХО, які отримали подарункові набори для малювання від Громадянської мережі ОПОРА, а також USB-флешки і блокноти від Асоціації енергоефективних міст України.

«Наші ліцеїсти із задоволенням долучилися до конкурсу. Адже, в першу чергу, діти повинні розуміти, що економити енергоресурси потрібно з дитинства», – прокоментувала директор ліцею Анжеліка Іванівна Мельник.

Крім того, доки тривав конкурс, учням молодших класів транслювали мультфільм на еко-тематику «Добре світло».

«Я дуже вдячна за активність та оперативність в організації конкурсу адміністрації та учням ліцею. Адже ОПОРА вже не перше проводить заходи в цьому навчальному закладі. Приємно, що діти розуміють суть проблеми з енергозбереження в цілому», – зазначила місцева координаторка житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали на згадку учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Громадянська мережа «ОПОРА»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон