У Херсоні 16-річна дівчина намагалася передати до колонії наркотики

До Північної ВК №90, що на Херсонщині, намагались доставити наркотичні речовини.

12 червня 2013 року близько 11 години 50 хвилин, під час прийому передачі для засуженного, були помічені куски ебоніту, при огляді яких молодшим інспектором відділу нагляду та безпеки установи був виявлений не характерний звук. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області.

Після цього, було викликано слідчо - оперативну групу Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області. Співробітниками міліції при розрізанні вказаних кусків ебоніту було виявлено та вилучено: речовину рослинного походження зеленого кольору в подрібненому стані, вагою приблизно 50 грамів, порошок білого кольору та рідину коричневого кольору з різким запахом оцту.


Зі слів 16 - річної громадянки, яка намагалася здійснити передачу, про зміст пакунку вона нічого не знала, адже прийшовши до колонії, щоб передати братові передачу, згодилась на прохання незнайомих пронести до колонії вказаний пакунок.

За даним фактом проводиться перевірка.

Пенітенціарії Херсонщини звертаються до осіб, якім пропонують передати передачу громадянам, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі, бути обережними, та не передавати передачі від незнайомих осіб.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон