Гарна новина для колективу Херсонського держуніверситету

Дійсно гарну новину для студентів та викладачів Херсонського державного університету щойно повідомив народний депутат України Олександр Співаковський:

- Окрім 1млн. 490 тисяч гривень, який університет отримав ще три місяці тому на будівництво спортивного майданчика, сьогодні пішов перший з трьох мільйонів на капітальну реконструкцію спортивного залу. Включаючи і вирішення питання опалення.

Я дуже сподіваюсь, що ректор університету, як і обіцяв, публічно надасть гарантії використання цих коштів на ці цілі. А по-друге, як він і обіцяв, 25-го вересня урочисто відкриє спортивний майданчик в парку університету. Це є дуже важливим для всіх! Якщо Пообіцяв - зроби!

А тепер хочу подякувати Прем'єр-Міністра Володимира Борисовича Гройсмана та Міністра освіти і науки Гриневич Лілію Михайлівну, що так швидко та реально відреагували на мій лист, де я просив врахувати, що ці кошти необхідні ХДУ в рік свого сторіччя!

А студенти та мої колеги повинні відчути, не на словах, а в справі, що зміни на краще є, - запевнив народний депутат України Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон