Херсонська делегація прибула в Білорусь

Делегація з Херсонщини, до складу якої увійшли представники бізнесу та сільгоспвиробники, на чолі з головою облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим прибули до Гомеля (Білорусь).

Протягом двох днів, 14-15 вересня, вони матимуть можливість ознайомитися з роботою білоруських підприємств, таких як ТОВ "Гомельський хімічний завод" та ТОВ "Спартак", один з найбільших виробників кондитерських виробів і напівфабрикатів у Білорусі, ТОВ "Мозирський нафтопереробний завод", річковий порт Мозир та інші.

Делегати відвідають вільну економічну зону "Гомель-Ратон" - це універсальний майданчик для розвитку бізнесу та залучення до співпраці іноземних інвесторів, які готові розвивати інноваційне виробництво.

Також представники Херсонської області відвідають аеропорт "Гомель", де відбудуться перемовини з компанією "Belavia" щодо організації авіасполучення за напрямком Херсон-Гомель. Далі - візит на ТОВ "Гомсельмаш", "Гомельоблдорстрой".

Зазначимо, що програма перебування херсонської делегації передбачає відвідування і спортивних об'єктів, таких як Гомельський льодовий палац спорту та Гомельський палац водних видів спорту.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон