На Херсонщині буде обласний Палац спорту

Сьогодні, 31 серпня бюджетна комісія Херсонської обласної ради підтримала створення комунального закладу "Палац спорту".

Як доповів начальник управління розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області Херсонської обласної ради Артур Овсепян, Херсон - одне з міст України, у якому не має Палацу спорту. У зв'язку з цим, нашому місту відмовлено у прийнятті змагань європейського рівня.

Протягом декількох місяців обласна рада вивчала питання щодо будівництва в Херсоні спортивного закладу, який відповідатиме усім європейським нормам.

До того ж, як виявилося у ході роботи, проект нового Палацу спорту уже понад два роки лежить в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації, але за цей час, на жаль, чиновники не знайшли можливості втілити ідею в життя.

"Пропонуємо побудувати Палац спорту поблизу стадіону "Кристал", де сьогодні постійно розташовується купол цирку. Відразу зазначу про те, що фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів державного бюджету. Але, щоб їх отримати, необхідно створити відповідний комунальний заклад", - повідомив Артур Овсепян.

Питання знайшло підтримку у депутатів, а, отже, буде винесено на вересневу сесію обласної ради.

Також сьогодні члени бюджетної комісії після детального розгляду підтримали внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік та затвердили звіт про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2017 року.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон