Співаковський про маленьку перемогу

Як відомо, Президент України Петро Порошенко звільнив колишнього Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці КримПопович Н.К. за одноразове грубе порушення трудових обов'язків, призначивши на цю посаду Бабіна Б.В.

І ось є результат - нарешті двері у Представництво відкриті, для отримання консультації вимушені переселенці не мають записуватись по телефону та очікувати біля дверей, поки хтось їх відкриє!

Нагадаю, ще у травні ми зіткнулись з неприємною ситуацією: у робочий час двері Представництва були зачинені, на телефонні дзвінки ніхто не відповідав...

Потім до приймальні неодноразово звертались громадяни, які не могли отримати допомогу у Представництві також через зачинені двері та повне ігнорування на дзвінки та письмові звернення.

На підставі мого депутатського звернення було ініційовано перевірку відповідності дій Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці Крим нормам чинного законодавства Адміністрацією Президента України.

Народний депутат України
Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

P.S. Я вдячний Президенту України Порошенку П.О. та Главі Адміністрації Президента Райніну І.Л. за зроблені кадрові висновки. Такий важливий державний орган, як Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, у наші складні часи має працювати на повну потужність заради забезпечення соціальних, політичних, культурно-освітніх та майнових прав громадян, які перебувають на тимчасово окупованій території, а також вимушених переселенців.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон