Мангер: українці мають бути сильними і здоровими

Вчора, в рамках святкування Дня Незалежності України, в Херсоні пройшли змагання з кросфіту серед параспортсменів і ветеранів АТО "Ігри Героїв".

Подія відбулася за підтримки керівництва Херсонської обласної ради та Херсонської ОДА. Головна мета проекту "Ігри Героїв" – реабілітація ветеранів АТО, які отримали серйозні травми в зоні бойових дій, а також соціальна адаптація людей з обмеженими фізичними можливостями та популяризація здорового способу життя.

З напутнім словом виступили голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв. Як зазначив губернатор, учасники змагань – приклад мужності і сили, оскільки вони віддали за нашу незалежність найголовніше – своє здоров'я.

"Україна повинна бути сильною і здоровою нацією, і українці сильними і здоровішими! Сьогоднішня подія підтверджує те, що Україна – найсильніша нація в світі!" – виступив глава Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

У самих іграх взяли участь команди ветеранів АТО – представники різних спортивних дисциплін. Разом з ними змагалися команда головного управління Національної поліції в Херсонській області, Миколаївської області, 3056-а бригада Нацгвардії України, команда УСБУ в Херсонській області, збірна Військових сил, команда КОРД та інші.

В різних дисциплінах команди демонстрували неабияку вправність – але найголовнішим були не локальна перевага, а спільна перемога – мужність і єдність, що і є основою незалежності нашої держави.

За підсумками змагань керівники області нагородили найкращих - переможці та призери в різних спортивних дисциплінах отримали нагороди та подяку за феєричне свято спорту і сили духу.

Крім того, службовці та параспортсмени почули масу овацій від публіки. Як відзначили і організатори, і учасники, не тільки переможці, але кожен зі спортсменів гідний подяки за участь в змаганнях.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон