Олена Урсуленко: Навіть у свята ми повинні пам’ятати - зовсім поряд йде війна і гинуть люди…

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко поділилася своїми враженнями від експозиції волонтерського фото-проекту «ЯКБИ НЕ ВІЙНА»,що розташувалася у стінах Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара.

...Після урочистого підняття Прапору України повернулися із Андрієм Гордєєвим, Андрієм Балонем, Елеонорою Гуськовою, Олександром Кривчуном, Дмитром Харлановим до фотовиставки, присвяченої Воїнам АТО.

Унікальна. Душевна. Сповнена почуттів патріотизму і любові, ця фотовиставка чекає на кожного! Це потрібно бачити, відчути і зрозуміти: вони - наші Воїни, наші матері - ГЕРОЇ. Завдяки їм, ми маємо змогу жити під мирним небом!

Низький уклін Вам, шановні волонтери, за Вашу майстерність і вміння реалізовувати ідеї!

Символічно, що експозиція відкрита саме напередодні свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Волонтерський проект покликаний нагадати суспільству: зовсім поряд йде війна і гинуть люди...

...122 історії, 146 героїв. Зі світлин дивляться Герої. Ті, хто своїм життям доводять, що війна калічить і вбиває, але не забирає головного – здатності мріяти й любити.

Це історії про те, що отримані травми - не привід опускати руки, про те, що не обов'язково бути військовим, щоб стати на захист України, і що жінка також може тримати в руках зброю...

Волонтери створили фотовиставку і книгу зі всіма 122 історіями героїв війни на Донбасі...

Вважаю, що такі заходи важливі для кожного українця. Ми повинні пам'ятати завжди про тих, хто кожної миті піддає ризику своє життя і здоров'я заради того, щоб ми могли жити, працювати, виховувати дітей...

Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон