Андрій Гордєєв: Несімо гордо наш стяг!

Сьогодні, 23 серпня, біля площі Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гончара відбувся захід з нагоди Дня Державного Прапора України «Наш прапор символ духу й перемоги».

Свято розпочалося з урочистого підняття державного прапора України в пам'ять про полеглих Героїв, які віддали своє життя заради наших дітей, за нашу країну та за синьо-жовтий прапор.

«Не всі народи мають право на свою незалежність. Держава – це наявність національної ідеї, своєї землі та об'єднаний народ, який має гідність. Сьогодні наші воїни захищають кордони з українським прапором, на фронті цей символ гордо несуть і шанують.

Наші захисники, низький уклін вам хлопці та дівчата! Несімо гордо наш стяг!», - наголосив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

З нагоди свята над Дніпром відбулись показові виступи вертольотної частини 11-ї окремої бригади армійської авіації Збройних Сил України, під командуванням полковника Максима Таміленко.

На заході були присутні керівництво області, директор Державної служби у справах ветеранів Володимир Імнадзе, гості з Грузії та мешканці міста.

Елеонора ГУСЬКОВА

P.S. Також до Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України сьогодні у місті відбудеться низка святкових заходів:

- з 14.00 на площі Свободи розпочнеться «Херсонська толока» – етно-культурна програма за участю аматорів сцени та виставка майстрів народного мистецтва;

- з 16.00 у Потьомкінському сквері розпочнеться концертно-розважальна програма в рамках фестивалю «Херсон-кавун»;

- а в 21.00 на зеленій зоні Потьомкінського скверу відбудеться зустріч з провідним актором Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша - Валерієм Гайфулліним. Мешканці та гості міста матимуть змогу переглянути Моновиставу «Лицар храму».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон