Навіщо «футболізують» Херсонщину?

На це питання у соціальних мережах відповів голова Херсонської облдержадміністрації, голова обласної Федерації футболу України Андрій Гордєєв:

- Ми хочемо через освіту, футбол, спорт продемонструвати всій Україні, всій Європі, що ми продовжуємо свою справу, не опускаємо руки, ми впевнені в тому, що Крим деокупується.

Порівняйте, лише минулого року до Херсонських вишів вступило всього 3 абітурієнтів з Криму, то цього року вже 66. При чому вступна кампанія ще триває, в продовжиться до 30 вересня.

Здійснюючи «футболізацію» Херсонщини, ми найближчим часом на виконкомі Федерації футболу України обговоримо спорудження спортивних майданчиків по всій Херсонській області. Усього їх має бути близько 20-ти.

Майданчики будуватимуть у тих районах, де дітей найбільше залучають до спорту. Також однією з головних умов є співфінансування місцевою владою модернізації футбольного покриття 50 на 50.

Вже 1 вересня нові поля відкриватимуть на ДЮСШ Освіта і в Херсонському державному університеті, - повідомив Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон