На Херсонщині навчатимуть Повноцінному Життю

З 18 по 26 серпня 2017 року на Херсонщині відбудеться великий міжнародний Фестиваль «Повноцінного Життя» при співробітництві з німецькою Академією UGB (експерт з Повноцінного Харчування).

Вже V Фестиваль «Повноцінного Життя» буде проходити у еко-садибі "Радуга", яка розташована у мальовничому лісі поблизу міста Олешки.

«В «Райдузі» особлива енергетика, особлива тиша. Це тиша – електронна.

Приїжджаючи сюди, слухаючи в еко-садибі лекції про здоровий спосіб життя та проходячи різноманітні практики, людина по-іншому сприймає всю інформацію»,розповідає засновник еко-садиби Олексій Урсуленко.

До проведення фестивалю будуть підключені кваліфіковані експерти - представники України, Німеччини, Китаю, Швейцарії, Росії та н..

З 19 по 22 серпня на учасників фестивалю чекає дуже насичена і пізнавальна програма:

- Знайомство з еко-садибою «Радуга»;

- Лекції, практичні заняття та майстер–класи про здоров'я, будівельну біологію, фен-шуй, материнство і Повноцінне Харчування;

- Презентація книги «Компендіум китайської медицини» автором Джоном Чжоу (Китай, Німеччина);

- Оздоровчі практики, хороводи, ;

- Розвиваючі заняття для дітей;

- Колоритний ярмарок.

23 серпня (додатковий день) – Навчальний семінар-інтенсив від Академії Повноцінного Життя та Німецької Академії UGB, яка вже понад 35 років займається просуванням Повноцінного Харчування у Німеччині.

24 – 26 серпня – Дні наповнення. Подорож до Чорного моря на дивовижний острів Джарилгач та дружнє спілкування у новому просторі.

Фестиваль «Повноцінного Життя» – це можливість зарядитися на цілий рік знаннями і вміннями. Отримати поштовх до саморозвитку. Це ще й нові ідеї, нові друзі, свіжий ковток повітря, взаємодія та об'єднання навколо світлих думок спрямованих на творення!!!

Фото ursulenko.com

P.S. Прослухавши лекції протягом 4-х днів (19 - 22 серпня) і пройшовши навчання в 5-ий день (23 серпня) на семінарах від Академії Повноцінного Життя та німецької Академії UGB , Ви маєте можливість здати тести та отримати відповідні сертифікати.

Отримання сертифікату від Академії Повноцінного Життя та Німецької Академії UGB (за детальною інформацією щодо сертифікації звертайтеся по телефону: 050 494 73 76 (Олена).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон