У Новій Каховці триває підготовка до державних свят

Сьогодні, 15 серпня, міський голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та керуючими відділами міськвиконкому.

Особлива увага була звернена на питання підготовки міста до святкування Дня Прапора та Дня Незалежності.

Зокрема, було зазначено, що до цих свят розробленні відповідні заходи, створено оргкомітет, який вже працює та затверджені сценарії по кожному святу окремо.

Найбільш гострим, як і завжди, було питання наведення у місті зразкового стану з благоустрою. За необхідне, на думку міського голови, є встановлення постійного контролю за кожним куточком міської території.

А до тих, хто нехтує наведенням відповідного порядку на закріплених територіях, необхідно застосовувати засоби адміністративного впливу. У багатьох присутніх на нараді на це є відповідні повноваження, зазначив мер.

Також він попередив про особисту відповідальність кожного керівника комунального підрозділу за виконання доручень оргкомітету з підготовки урочистостей. Зважаючи на те, що до свят часу залишилось обмаль, було заслухано доповіді деяких керівників комунальних підприємств.

Загалом нарада пройшла в ділоговій та конструктивній атмосфері.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон