На Херсонщині шукають працівників на роботу до швейної фабрики

З цього понеділка, 7 серпня, розпочала свою виробничу діяльність Голопристанська філія ТОВ «Швейна фабрика «ВІД».

Урочистості з цього приводу відбувалися у місті Гола Пристань за участю високопосадовців області та міста, керівництва Херсонського обласного та Голопристанського міськрайонного центрів зайнятості.

У рамках підготовчих робіт до запуску фабрики генеральний директор компанії ТОВ «Швейна фабрика «ВІД» Володимир Дармороз особисто зустрічався з директором Херсонського обласного центру зайнятості Євгенієм Єрашовим з питання сприяння у комплектації кадрів філії.

«Якісний та своєчасний підбір кадрів для укомплектування потреби роботодавців є пріоритетом у роботі обласної служби зайнятості, - зазначив Євгеній Єрашов. – Ця подія, дійсно є прикладом злагодженої спільної роботи служби зайнятості, гілок влади та роботодавця».

Цього разу до підбору працівників долучився Голопристанський міськрайонний центр зайнятості. Починаючи з травня місяця було проведено широкомасштабну інформаційну роботу серед безробітних осіб та зайнятого населення. Організована робота міні-ярмарку вакансій з підбору працівників, відбувалися зустрічі претендентів на робочі місця з представниками підприємства.

Результатом проведеної роботи стало працевлаштування за сприяння Херсонської обласної служби зайнятості 18 швачок та двох вишивальниць.

Робота щодо підбору кадрів на підприємство не закінчується, адже у разі збільшення замовлень буде збільшено штатну чисельність працівників.

Наразі на цьому підприємстві існує 62 робочих місця. Подальший розвиток Голопристанської філії передбачає створення понад 100 нових робочих місць, обладнаних найновішим і сучасним обладнанням. На першому етапі планується виконувати замовлення Німеччини з пошиву сорочок для поліції.

При повній завантаженості виробничих потужностей та робочих місць податкові надходження за рік складатимуть близько 3 млн грн.

Керівництво підприємства планує найближчим часом створити філіали у найбільших містах Херсонської області, а саме у м. Олешки та м. Берислав.

Довідково: З 15 березня 2017 року у м. Генічеськ вже працює філія ТОВ «Швейна фабрика «ВіД». На підприємстві виробляють уніформу і корпоративний одяг для співробітників хімічної, нафтогазової, харчової промисловості – всього понад 300 найменувань виробів.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон