Херсонці поскаржилися нардепу Співаковському на затяжний ремонт по вулиці Кримській

Нездатність довести до кінця розпочату справу ставила хрест на кар'єрі не однієї, навіть дуже здібної, людини.

Та для суб'єктів господарювання у Херсоні цей «недолік» часто-густо минає навіть без втрат для репутації. Це виглядає парадоксальним, адже у бізнесі, погодьтеся, завжди важливий не процес, а саме результат ...

А тепер погляньте на ці два фото, на обох - траншея по вулиці Кримській (від Чорноморської до Видригана). Знімки зроблені з розривом понад два місяці, та, як на мене, особливої різниці між зображенням майже немає. На першому з них траншею по вул.Кримській зафіксовано станом на 1 червня , а друге фото свіженьке, зробив його сьогодні вдень.

Ще наприкінці травня, коли вперше натрапив на цю «яму», намагався розібратися, чому немає ні огорожі, ні жодної інформації про виконавця та строки виконання робіт. На мій запит міський голова Володимир Миколаєнко відреагував тоді досить оперативно. Повідомив, що роботи по реконструкції кабельної лінії веде ТОВ «Енергобудпроект-1». І запевнив: до кінця липня всі роботи мають бути завершені, після чого виконавець власними силами приведе об'єкт благоустрою у належний стан.

Та промайнула вже й перша декада серпня, а «Енергобудпроект-1», як бачите, й досі «насолоджується» процесом. Ремонтні роботи не завершені, вулиця Кримська розрита, сміття неприбране, а електричні лінії ще з травня переведені до іншої підстанції, яка наразі і без того перевантажена.

Зрозуміло, чому херсонці продовжують скаржитися: «насолоджуватися» процесом вже просто немає сил. До того ж, їх дуже непокоїть, що ремонтні роботи, які і без того затягнулися, можуть стати довгостроковими. Зовсім поряд, по вулиці Миру, у них вже є такий приклад.

До речі, не з'явилося за цей час і бодай якоїсь інформації про виконавця, терміни та мету виконання робіт. Але тепер зрозуміло, чому. Зберігаючи сувору анонімність, ТОВ «Енергобудпроект-1» у такий спосіб, мабуть, захищає свою ділову репутацію.

Тож змушений був відреагувати на скарги херсонців і вже звернувся до міської влади з проханням розібратися у причинах порушення термінів і прискорити усунення наслідків. Та от, гадаю, що анонімно, без наслідків для репутації, зробити це вже не вийде...

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон