На Херсонщині виставляють на торги права на оренду земельних ділянок

У серпні на Херсонщині планують продати з торгів права оренди на 11 земельних ділянок сільгосппризначення державної власності

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області підготували перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які виставляються на торги у серпні.

До переліку увійшли 11 земельних ділянок у 2 районах області.

Зокрема, в Олешківському районі до продажу пропонуються права оренди на 4 земельні ділянки загальною площею понад 74,5 га для ведення фермерського господарства в адміністративних межах Підстепненської сільської ради. Загальна стартова ціна лотів становить 151,93 тис. грн.

У Нижньосірогозькому районі пропонують придбати права оренди на 7 земельних ділянок загальною площею понад 305 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в адмінмежах Верхньоторгаївської, Першопокровської, Новоолександрівської та Дем'янівської сільських рад. Пропонована стартова ціна – 181,6 тис. грн.

Строк оренди становить 7 років. Стартова відсоткова ставка – 8% від нормативної грошової оцінки землі.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон