Між небом та землею опинилися курортники на Херсонщині

Майже годину між небом та землею провели кілька десятків дітей та дорослих на курорті Залізний Порт у Голопристанському районі Херсонщини.

Вони придбали квитки на колесо огляду, та щойно кабінки піднялися на висоту, якби стався перебій із подачею електроенергії, і колесо просто завмерло.

Власники атракціону на придбанні дизель-генератору для автономного живлення на такий випадок не придбали, тож людям на колесі залишалося тільки приречено чекати, коли їх врятують.

На щастя, за п'ятдесят хвилин електропостачання відновилося, і відпочивальники змогли з полегшенням зітхнути, нарешті знову відчувши під ногами земну твердь. Але сама ситуація – типова для розваг на курортах азовського та чорноморського узбережжя Херсонщини.

Малеча тут травмується на батутах нелегальних підприємців, дорослі потрапляють під гідроцикли чи «дикі» моторні човни, що гасають просто по мілководдю поруч із пляжами.

Коли працівники контролюючих органів приходять сюди з перевірками, вся ця шатія зникає, однак наступного дня все починається знову. Тож кількість нещасних випадків кожного сезону йде на десятки.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон