У Херсоні відзначили День Національної поліції України

Сьогодні, 5 серпня у Херсоні відбулися святкові заходи з нагоди другої річниці створення Національної поліції України.

З професійним святом особовий склад поліції Херсонщини привітали начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та народні депутати.

У привітальному слові очільник поліції Херсонщини подякував особовому складу за сумлінну службу по розкриттю злочинів, підтриманню публічного порядку і безпеки, забезпеченню охорони прав і свобод людини.

«Дякую вам за службу, вірність Присязі та відданість Українському народові. Я упевнений, що робота поліції Херсонської області і надалі буде відповідати високим професійним стандартам», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков.


Під час урочистого зібрання 56 кращих поліцейських з усієї області отримали відзнаки МВС, цінні подарунки та грамоти від начальника обласного главку поліції, подяки та Почесні грамоти від голови Херсонської обласної державної адміністрації та голови Херсонської обласної ради.

Особисто голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв нагородив почесними грамотами за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, досягнення вагомих результатів у роботі:

- майора поліції Дмитра Буряка;

- молодшого лейтенанта поліції Олександра Корецького;

- майора поліції Євгенія Рашевського;

- підполковника поліції Дмитра Ткаченка.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер з нагоди відзначення другої річниці Дня Національної поліції України, за виявлений високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, досягнення вагомих результатів у роботі вручив Почесні грамоти обласної ради:

– начальнику сектора кримінальної поліції Голопристанського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП, полковнику поліції Дмитру Григорашу;

– слідчому слідчого відділення Каланчацького відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП, старшому лейтенанту Яні Гуріній;

– старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП, майору поліції Василю Домерту;

– інспектору сектора реагування патрульної поліції №4 Білозерського відділення поліції Херсонського відділу поліції ГУНП, лейтенанту поліції Вадиму Номеровському;

– начальнику сектора превенції Каланчацького відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП, майору поліції Сергію Подмасця.

"Стабільність, відчуття захищеності та віра у справедливість Закону – те, чого прагнуть люди сьогодні. Я бажаю кожному з вас сили та мудрості, переконання у тому, що ваша справа – одна з найважливіших у світі. Вам варто пишатися собою: захист навіть не Закону, а людей – надповажна місія! Дякуємо вам за це", – звернувся до присутніх голова облради.

Після завершення офіційної частини біля Шевченківського парку для поліцейських та городян відбувся концерт за участю оркестру Головного управління Національної поліції в Херсонській області та вокального гурту «102 FM».

Гості свята ближче ознайомилися з реаліями роботи поліцейських на виставці сучасного озброєння та спецтехніки, що використовується під час несення служби. Жителі Херсона разом із дітьми з великим захопленням розглядали та фотографували бойову розвідувально-дозорну машину, автотранспорт та озброєння, яким користується поліція.

З не меншим захопленням глядачі спостерігали за показовими виступами кінологічного центру та спецпідрозділу КОРД, бійці якого продемонстрували прийоми володіння зброєю, рукопашного бою, самозахисту та затримання умовних злочинців.

За матеріалами відділу комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон