У рятувальників Херсонщини з’явилося судно

Рятувальники Скадовського району Херсонщини донедавна не мали власного флоту. Тому для кожного термінового виходу в морезаради порятунку курортників їм самим доводилося просити про допомогу власників приватних моторних човнів, портовиків чи прикордонників.

Лише зараз Скадовська районна рада виділила з бюджету кошти на придбання судна для співробітників місцевого підрозділу ДСНС.

Їм передали новий гумовий човен на шість місць із потужним мотором та спеціалізований причеп для його перевезення суходолом. А також усе допоміжне обладнання: рятувальні жилети, круг, якорі тощо.

У присутності начальника Головного управління ДСНС Херсонщини, полковника Сергія Чорного (на знімку другий праворуч), подарунок одразу спустили на воду і провели навчання з порятунку. За свідченням екіпажу, човен показав себе чудово, і навчальне завдання співробітники ДСНС виконали як годиться.

"Голос України"

Фото прес-служби ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон