У Херсоні можна познайомитись з роботом

Інтерес до робототехніки серед пересічних українців зростає з кожним днем. Безліч конкурсів та грантів для студентів,які навчаються на спеціальностях, пов'язаних зі створенням роботів, змагання юних техніків, виставки автоматизованих систем – все це та багато чого іншого стало для звичайних людей більш доступним та відкритим.

Не залишилась осторонь і Гончарівка – осередок передових ідей та інновацій у регіоні. Сьогодні тут стало можливим власноруч доторкнутися до захоплюючого світу створення роботів та відчути себе справжнім інженером, навіть якщо тобі лише 10 років.

Завітайте на майданчик Maker Space, якій функціонує у відділі обслуговування, та спробуйте з конструктора Lego створити власну модель. Людина, танк, скорпіон – робот зможе виглядати саме так, як забажаєте ви.

Керування роботом здійснюється за допомогою програмного забезпечення, що легко встановлюється на будь-який гаджет, наприклад, планшет. Ваше створіння може рухатися, кидати кульки та навіть говорити. А якщо ви володієте навичками програмування, то можете самостійно задати роботу певні команди.

В тому, що робототехніка – це цікаво, захоплююче та нескладно вже встигли впевнитися кілька десятків відвідувачів, що приходять «на побачення» з роботом майже кожні вихідні.

Візит на майданчик Maker Space – це прекрасний привід провести цікаві та пізнавальні вихідні разом із сім'єю або друзями.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон