Олена Урсуленко: Місцева влада повинна створювати умови для інвесторів

Аби промислові виробництва відкривались у нашому місті, бо це нові робочі місця для херсонців, - заявила сьогодні, 31 липня, під час робочої наради із керівництвом концерну "Укроборонпром", секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко.

Сьогодні на заводі «Паллада» відбулась робоча нарада із представниками підприємств області, які входять до концерну "Укроборонпрому", очільником якого є Роман Романов.

Захід відбувся за ініціативи голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва та секретаря Херсонської міської ради Олени Урсуленко.

У нашому місті завод "Паллада" є бюджетоутворюючим підприємством, де працює більше 600 осіб, виконуючи потужні замовлення і вітчизняним партнерам, і закордонним. А це імідж Херсонщини, і України .

Зокрема, звертаючись до присутніх на нараді, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко наголосила:

"Херсон – це місто малого і середнього підприємництва, тому, як ніколи, сьогодні потрібна підтримка виробничникам. Депутатський корпус Херсонської міської ради завжди підтримував і підтримуватиме колектив державного підприємства «Паллада».

Продукція підприємства (плавучі композитні доки, причали, готелі) відома у всьому світі і завдяки роботі колективу Херсон знають у Норвегії, Чилі, Кубі, Арабських Еміратах, інших країнах.

Важливо, що «Паллада» увійшла до концерну «Укроборонпром», бо це є гарантією державних замовлень, а значить – стабільності (робочі місця, заробітна плата, соціальний захист херсонців). Місцева влада повинна створювати умови для інвесторів, аби промислові виробництва відкривались у місті, бо це нові робочі місця для херсонців".

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон