Олена Урсуленко: Сучасні технології дозволяють відслідковувати прозорість процесу

Вчора, 28 липня, під час зустрічі з міністром юстиції України Павлом Петренком в стінах Херсонської облдержадміністрації, генеральний директор ДП «СЕТАМ» презентував проект електронних торгів для реалізації комунального майна.

...Майданчиком проекту є перевірена надійна комп'ютерна програма з міцними функціями контролю з метою захисту інтересів громади міста і городян.

Перелік товарів для реалізації на цьому майданчику обмежується вимогами Закону України: можна реалізовувати все, що має законне поле.

До речі, металобрухт продається тільки компанії-виробнику. Мені сподобалися підходи в діяльності цього державного підприємства "СЕТАМ".

Більше того, він має позитивний досвід роботи на Хмельниччині щодо прозорої та відкритої реалізації комунальної власності у співпраці з органами місцевого самоврядування.

Є надія і на партнерство з херсонською громадою, яка повинна навчитись бути ефективним власником, вигідно і чесно реалізовуючи неліквідні та непрофільні активи, наповнюючи бюджет міста і спрямовуючи додаткові кошти на вирішення найактуальніших проблем городян.

Сучасні технології дозволяють відслідковувати прозорість всього процесу, - вважає секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон