До Херсона приїде делегація Сейму Литовської Республіки

Підтверджена участь в роботі заключної (підсумкової) другої частини 4-го Балтійсько-Чорноморського економічного форуму,який розпочнеться 1 вересня у Херсоні, делегації від Сейму Литовської Республіки на чолі з Головою Сейму Вікторасом Пранцкієтісом.

Це дійсно дуже висока оцінка того, що робить команда форуму разом з нашими литовськими друзями.

Дуже приємно буде побачити в Херсоні наших друзів з Клайпеди, які приїдуть до Херсона, щоб дати старт новим напрямкам співпраці як на рівні міста так і Херсонської області.

Всі ці роки наші клайпедські друзі демонстрували на практиці якими повинні бути справжні друзі, на допомогу яких ти завжди можеш розраховувати. З нетерпінням чекаємо на наших друзів з інших міст Литви.

Слід зазначити, що дуже суттєвим поштовхом більш активної та ефективної співпраці став факт спільної командної роботи, яку продемонструвала спільна делегація від Херсонської обласної державної адміністрації, міста Херсона та правління форуму на першій частині форуму, яка відбулась у травні цього року в м. Клайпеда.

Саме так злагоджено і повинні працювати обласна та міська влада. Як наслідок - вже підготовлено для підписання низка угод про співпрацю на рівні області. Об'єктивно, - такої підтримки та допомоги команді форуму з боку обласної влади у два попередні роки не було.

Володимир МАКУХА

P.S. Другий етап четвертого "Балтійсько-Чорноморського економічного форуму" планується провести 01.09.2017 року у м. Херсон.Три попередні Балтійсько-Чорноморські економічні форуми також проводилися на Херсонщині: 14.06.2013 (пмт. Лазурне Херсонської області), 18.06.2015 (м. Херсон) та 17.06.2016 (м. Херсон).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон