У Херсоні виявляють нелегальних перевізників

Небезпека таких перевізників полягає в тому, що вони не забезпечують належного рівня безпеки пасажирів - водіїв ніхто не контролює, у них відсутні необхідні знання, навички і навіть документи.

У деяких випадках водії просто не мають прав на водіння такого типу транспорту, вони не проходять передрейсові медогляди, на відміну від водіїв офіційних перевізників.

У межах боротьби з нелегальними автоперевізниками, за ініціативою облдержадміністрації, у Херсоні тривають рейдові перевірки щодо виявлення порушників.

Сьогодні, 22 липня, не зважаючи на відсутність представників Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки, проведено перевірку стану обслуговування майданчика, прилеглого до автостанції «Югь», що знаходиться на залізничному вокзалі.

Перевірка проводилася силами представників управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв'язку облдержадміністрації, управління СБУ в області, управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в області.

Результатом заходу стало виявлення на маршруті декількох автобусів у власників яких не було належних документів. Питання знаходиться на контролі облдержадміністрації.

Контроль за безпекою дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень буде здійснюватися протягом усього курортного сезону.

Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон