Херсонці, вас порахують і врахують

До 20 грудня поточного року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України в державі порахують всіх хто має право на субсидії і внесуть їх у єдиний Державний реєстр.

Відповідну Постанову КМУ «Деякі питання призначення і надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», було прийнято 19 липня під час засідання КМУ.

Це буде новий загальнодержавний список тих осіб, які отримають від держави відповідні дотації у вигляді житлових субсидій.

Володіти цим баком даних буде Міністерство соціальної політики, а вносити інформацію у реєстр щодо призначення субсидій будуть відповідні структурні підрозділи Міністерства які займаються питаннями соціального захисту населення на місцях, у кожному населеному пункті окремо.

У Кабміні вважають, що така форма обрахунку дозволить налагодити єдиний державний облік тих, хто отримує субсидії, що у свою чергу, на думку урядовців, дасть можливість значно підвищити ефективність надання допомоги населенню.

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон