Херсонці - активні учасники медичної реформи

Не дивлячись на те, що депутати Верховної Ради України офіційно відправилися на канікули – частина депутатів продовжує плідно працювати.

Так, наприклад, завтра (18 липня), у Києві, в Комітеті з питань охорони здоров'я за ініціативи його Голови Ольги Богомолець відбудеться зустріч з представниками комісій з питань охорони здоров'я обласних та районних рад, для обговорення нагальних питань медичної реформи в Україні.

Як розповів нам директор департаменту охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Віктор Короленко, під час зустрічі будуть обговорювати і: «Проблеми формування платформи взаємодії законодавчої, виконавчої гілок влади та органів місцевого самоврядування для сталого розвитку системи охорони здоров'я в Україні з метою захисту життя та здоров'я наших громадян та побудови в Україні системи охорони здоров'я європейської якості».

Віктор Короленко, як провідний фахівець галузі охорони здоров'я в Україні, експерт-практик, є постійним учасником різного роду зустрічей, нарад, робочих засідань, які відбуваються у Верховній Раді, і під час яких відбувається обговорення питань та напрацювання стратегій, які мають на меті зміни та покращення у галузі охорони здоров'я.

Разом з Віктором Короленко у Києві будуть обговорювати складні питання реформування охорони здоров'я ще кілька членів комісій з питань охорони здоров'я Херсонської обласної ради.

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон