Андрій Гордєєв: Нам вірять фінансисти з міжнародним ім'ям і авторитетом

Вчора, 13 липня в аеропорту "Херсон" голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, разом з генеральним директором підприємства "НІБУЛОН" Олексієм Вадатурським,зустріли директора Европейского банку реконструкції і розвитку в Україні Шевкі Аджунера, який прибув рейсом Київ-Херсон.

Сьогодні, 14 липня, під час урочистого відкриття річкового перевантажувального терміналу у Голій Пристані у присутності великої кількості поважних гостей, а це - представники центральних органів виконавчої влади та посольств європейських країн, відбудеться підписання кредитної угоди на загальну суму 90 мільйонів доларів США між головою українського представництва Європейського банку реконструкції та розвитку Шевкі Аджунером та генеральним директором компанії «НІБУЛОН» Олексієм Вадатурським.

«Все це дуже знаково для нашої області, яка зберігає свою інвестиційну привабливість, незважаючи на те, що є прикордонною! Нам вірять фінансисти з міжнародним ім'ям і авторитетом. Обіцяю, що ми докладемо зусиль, щоб зберегти і примножувати цю довіру на благо рідної Херсонщини!, - запевнив Андрій ГОРДЄЄВ.

ДОВІДКА: 3 квітня 2013 р. ЄБРР призначив Директором Банку в Україні пана Шевкі Аджунера. Протягом своєї 17-річної кар'єри в ЄБРР пан Аджунер займав старші керівні посади: Заступника Директора ЄБРР в Туреччині; Заступника директора та менеджера портфеля проектів, відділ агробізнесу ЄБРР; Старшого менеджера з оцінки трансакцій, відділ управління кредитними ризиками ЄБРР. До ЄБРР пан Аджунер працював у Королівському банку Канади, Банку Монреаля, Центральному банку Туреччини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон